Andressa Urach paljastui prostituoiduksi – hinta jopa 9 000 euroa tunnilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa Miss Peppu -kilpailussa kolmanneksi taannoin sijoittunut Andressa Urach on nauttinut saamastaan näkyvyydestä mediassa. Julkkistähti kiersi maailmaa ja nautti menestyksestä, kunnes jalkoihin ruiskutettu täyteaine hydrogeeli oli viedä hänen henkensä.

Splash
Splash
Twitter
Twitter

Nyt Andressa on paljastanut työskennelleensä aiemmin prostituoituna. Luksusluokan seuraa rahasta tarjonnut kaunotar kertoi saaneensa jopa 9.000 euroa tunnin palveluksista. Urach tekee paljastuksen I Died to Live -kirjassaan, jossa hän kertoo lisäksi joutuneensa lapsena seksuaalisen ahdistelun uhriksi.

Andressa Urach sai taannoin vakavan tulehduksen, joka söi lihaa hänen jalastaan ja teki pohkeeseen useita syviä reikiä. Tähden jalkoihin ruiskutettu täyteaine hydrogeeli aiheutti hengenvaaran, mutta nainen selvisi hengissä vain päätyäkseen uudelleen samaan tilanteeseen. Sittemmin myös hänen takapuolensa nimittäin tulehtui pahasti.

Kuva: Splash
Kuva: Splash