Nettiraivo leviää: Hengiltä hakatusta koirasta löytyi karmaiseva viesti

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Tämä artikkeli ei ole viihdeuutinen, eikä tässä ole mitään viihteellistä tai hauskaa. Artikkelia ei ole myöskään julkaistu viihdeuutiset-kategoriassa. Toimitus suosittelee, että herkimmät lukijat jättävät tämän artikkelin lukematta.

Miamissa asuva koiranomistaja Verline Barthelemy sai äskettäin todistaa sydäntäsärkevän näyn, kun hän löysi pienen pomeranian-koiransa maassa kerällä makaamassa. Koira oli nimittäin hakattu hengiltä ja sen päälle oli jätetty hyytävän järkyttävä viesti: ”We beat it to death lol! :) HAHAHA!”.

Foxx-niminen koira oli pieni pomeranianrotuinen vanhus, joka oli jo 13 vuotta ollut Barthelemyn paras ystävä. Foxx oli eräänä iltana mennyt takapihalle iltapissalle, mutta ei ollutkaan palannut takaisin sisälle. Nainen oli kutsunut Foxxia luokseen ulkona, ja kun koira ei tullutkaan nainen oli lähtenyt etsimään sitä.

Naapuri oli kuitenkin nähnyt koiran pihan lähistöllä ja ilmoittanut Barthelemylle sen olinpaikan. Poliisit eivät nähneet koirassa päällisin puolin vaurioita, mutta saivat eläinlääkärin tutkimuksen jälkeen huomata tekijöiden jättämän viestin pitäneen paikkansa. Koirassa oli useita murtuneita luita, jotka olivat tylppien iskujen aiheuttamana tulleet. Poliisin mukaan muutkin alueen koirat ovat nyt vaarassa ja tekijöitä on alettu etsimään.

Järkyttävä tapaus on aiheuttanut verkossa runsaasti keskustelua sekä eläinrääkkäyksestä että rikoksesta langetettavista rangaistuksista. Tuhannet ihmiset ovat raivostuneet siksi, että maailmassa on ihmisiä, jotka kykenevät kiduttamaan viatonta koiraa ja selvästi vielä nauttivat siitä. Tekijöiden toivotaan jäävän kiinni ja joutuvan edesvastuuseen teostaan. Tekijöiden kiinni saamiseen johtavasta vinkistä on luvattu 3.000 dollarin palkkio.