Kakkakahvilassa juoma nautitaan vessanpöntöstä

Ruoka · Annukka Heikkilä

Erikoisten teemojen mukaan sisustettuja kahviloita löytyy jo useita ympäri maailmaa. Etelä-Koreaan on kuitenkin perustettu melko erikoisella konseptilla toimiva kahvila, joka pyörii ihmisten tarpeiden tekemisen ja siihen liittyvän välineistön ympärillä.

Etelä-Korean Seoulissa sijaitsee kahvila, jonka teemana on ihmisen uloste. Seoul Searching -nimistä blogia pitävä Lexi kertoo elämästään Etelä-Koreassa ja yhdessä kirjoituksessaan melko erikoisesta uudesta Poop Cafe -nimisestä kahvilatuttavuudestaan.

Kahvilassa kuumat juomat tarjoillaan pienistä vessanpöntöltä näyttävistä mukeista. Kahvilasta saa myös leivoksia, jotka ovat ulostekasoja kuvaavia kekoja. Melko rajusta ulkomuodosta huolimatta leivokset olivat kirjoittajan mukaan herkullisia. Hauska yksityiskohta on myös se, että leivokset tarjoillaan palasaippualle kuuluvalta astialta.