Kim Kardashian julkaisi alastonkuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on julkaissut alastonkuvan Instagramissaan. Toista lastaan odottava tähtönen poseerasi kuvassa viettelevästi ilman rihman kiertämää. Sosiaalisessa mediassa on äskettäin kiertänyt huhu, jonka mukaan Kim Kardashian käyttäisi sijaissynnyttäjää.

Lisäksi kaunottaren raskausvatsan on huhuttu olevan proteesi. Vaikka Kim on tottunut lukemaan mitä kummallisempia juoruja itsestään, on hän päättänyt ottaa sijaissynnyttäjäkohuun kantaa. Tähti julkaisi alastonkuvan osoittaakseen, että hänen muotonsa ovat aidot, etenkin hänen vauvamasunsa. Kardashian näpäytti epäilijöitä kertaheitolla.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it…Now they say I'm too big so I have to be faking it…SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting ?

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi