Koira ei uskaltanut laskea liukumäkeä – koiravanhus riensi apuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Illinoislainen koiranomistaja on kuvannut hauskan kotivideon kultaisistanoutajistaan. Lähes kymmenenvuotias Lilly-koira oli kokenut liukumäenlaskija. Aina, kun koira pääsi leikkipuistoon, se syöksyi alas liukumäistä.

Koiranomistaja huomasi, että parin vuoden ikäinen Layla ei ollut mäenlaskusta yhtä innoissaan. Se seisoskeli liukumäen yläpäässä epäröiden laskemista. Vaikka omistaja näytti koiralleen mallia, ei Layla uskaltanut laskea mäkeä.

Lilly päätti puuttua tilanteeseen. Se näki, että Laylan talutushihna roikkui liukumäessä ja tarttui siihen. Pienellä nykäisyllä Layla päätyi liukumäkeen. Koiravanhus oli halusi opettaa pennulle riemastuttavan leikin. On todennäköistä, että jatkossa Laylakin suoriutuu mäenlaskusta rohkeammin.