Pikkupojan taekwondo-treenit ihastuttavat – potku laudan läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itsepuolustuslajit ovat melko suosittuja urheilumuotoja. Lajien harrastajia löytyy aina lapsista aikuisiin ja monet vanhemmat vievätkin lapset tutustumaan harrastukseen jo todella varhain. Videolla näkyvä pikkupoika on myös varmasti yksi nuorimmista lajin harrastajista.

Pienenpieni harrastaja ei näytä ottavan opettajansa käskyjä turhan vakavasti. ChildrenVids on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon pienestä pojasta, joka esittelee taitojaan taekwondo-tunnilla vyökokeen yhteydessä. Opettaja näyttää pikkuiselle, miten potkuun saadaan lisää voimaa ääntä käyttäen, ja miten jalalla tulee potkaista, että saa katkaistua laudan paljaalla jalallaan.

Poika kokeilee itsevarmasti potkua, mutta laudan rikkomisen sijaan nouseekin sen päälle makean karjaisun kera seisomaan. Poika yrittää talloa laudan rikki, mutta ei onnistu. Tunnilla näyttäisi olevan mukava ja kannustava ilmapiiri, ja muut oppilaat katsovat huvittuneena sisukkaan pikkupojan yrityksiä. Lopulta poika saa laudan rikki ja muut hurraavat hänelle opettajan ojentaessa pojalle valkoista vyötä.