Poika kuin syntynyt viihdyttämään – lauluesitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin hittikappale Shake it Off on innoittanut monia tekemään ja julkaisemaan omia versioitaan viihdyttävästä kappaleesta. Nyt eräs seitsemänvuotias punapäinen viihdyttäjän alku on antanut oman tyylinäytteensä siitä, miten kappale tulisi oikein esittää.

Poika esittää Facebook-sivuilleen julkaisemalla videolla Shake it Off -kappaleen tyylillä. Big Red -taiteilijanimellä tunnettu poika ei niinkään keskity lyriikoiden laulamiseen vaan kokonaisvaltaiseen esitykseen, jossa hän käyttää koko olohuoneen lattiaa estradinaan. Pojan omana esiintymislavana toimii upeasti myös takanreunus, jonka päältä koko esitys alkaa.

Seitsemänvuotias Big Red on selkeästi syntynyt viihdyttämään. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta jo omat fanisivut Facebookissa nimellä Red Headed Persian Entertainer, jonne poika on saanut itselleen jo melkoisen fanijoukon. Poika kertoo sivuillaan, että hän haluaa viihdyttää ihmisiä koko loppuelämänsä laulamalla, tanssimalla ja saamalla ihmiset hymyilemään.

Shout out to #taylorswift #persianbigred #shakeitoff #wontstop

Posted by Red Headed Persian Entertainer on Wednesday, August 5, 2015

Katso video tästä.