Paniikkia Turkissa: Turistihotellin terroristishow järkytti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkissa sijaitsevan hotellin viihteellinen esitys on mennyt pahasti pieleen. Hotelli oli suunnitellut viihdyttävänsä altaalla olevia vieraitaan terroristihyökkäys -ohjelmanumerolla. Esiintymisen seurauksena hotellissa syntyi paniikki.

Esityksen ajankohtana hotellissa oli enimmäkseen brittituristeja. Jokaisella heistä oli tuoreessa muistissa Tunisiassa sattunut terrorihyökkäys, jonka seurauksena 38 ihmistä menetti henkensä.

Turkkilainen hotellin tempaus oli osoitus poikkeuksellisen huonosta huumorintajusta. Esityksessä hotellin uima-altaalle marssi joukko arabeiksi pukeutuneita työntekijöitä leluaseiden kanssa. Sen lisäksi muutama ”terroristeista” heilui vieraiden vieressä bensakanisterien kanssa ja he sytyttelivät sytkäreitään uhkaillen tulipalolla.

Daily Mail -lehden mukaan tapaus sattui Grand Yazici Mares -hotellissa. Henkilökunta joutui rauhoittelemaan asiakkaitaan ohjelmanumeron päätteeksi. Heidän mukaansa esityksen oli tarkoitus olla toimintaelokuvamainen kohtaus Hollywoodin tyyliin. Esityksen johdosta hotellin nettisivut ovat täyttyneet negatiivisesta asiakaspalautteesta.