Valovuoden kesähitti Aurinkokuningatar myi kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen Valovuosi-yhtyeen huhtikuussa julkaistu energinen ja hyväntuulinen debyyttisingle Aurinkokuningatar on myynyt kultaa. Kesähitiksi noussut kappale on kerännyt Spotifyssa jo yli kaksi miljoonaa streamia.

– Ollaan ihan fiiliksissä! En olis kuvitellut tällasta kun tyyppien kanssa väännettiin tätä biisiä vuosi sitten keväällä ja vuodenvaihteessa. Kuuppa iloitsee.

Valovuosi-yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä, OUTI, Samson ja Kuuppa. Kolmikolla on kaikilla myös omilla tahoillaan vahvat taustat musiikintekemisestä. Aurinkokuningatar saa pian seuraajan, sillä perjantaina 14. elokuuta julkaistaan bändin toinen single Lämpö jatkuu.

Tässä videona Valovuoden uran ensimmäinen haastattelu.