Kiinan räjähdyksen silmitön tuho alkaa paljastua – autojen vanteetkin sulivat

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinan pohjoisosassa sijaitsevassa Tianjin-satamakaupungissa tapahtui keskiviikkona 12. elokuuta iso räjähdys, joka sai aikaan valtavaa tuhoja satama-alueella ja sen lähistöllä. Räjähdyksen syy ei ole vielä selvillä, mutta syyksi epäillään kemikaalien väärää varastointia.

Nyt tuhon laajuus on alkanut paljastua, kun tulipaloja on saatu taltutettua. Valtava räjähdys tuhosi valtavan satama-alueen ja sille varastoidut tuhannet kontit ja uudet autot. Räjähdyksen tuhovoimasta saadaan hieman arviota kuvista, joissa autojen vanteet ovat sulaneet kuumuudessa.

Räjähdyksen aiheuttama maanjäristys tuntui kymmenen kilometrin päässä. Räjähdyksen seurauksena yli 50 henkilöä on tämänhetkisten tietojen mukaan kuollut ja satoja on loukkaantunut. Vaikka varaston räjähtämisen syytä ei vielä täysin tiedetä, sen uskotaan olevan kuitenkin vahinko, eikä tahallaan aiheutettu onnettomuus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash