Kris Jenner näki teinityttärensä rantakuvan: ”Tuo on minun uimapukuni!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner on kääntänyt auringonottajien päät Casa Aramaran rannalla Meksikossa. Tiimalasivartaloinen kaunotar oli pukenut ylleen räikeän pinkin uimapuvun, jonka hiveli neitokaisen uhkeita muotoja.

Splash
Splash

Kylien rantakuvat ovat olleet fanien mieleen, kuten Stara aiemmin aiheesta uutisoi. Nyt on selvinnyt mistä huomiota herättävä uimapuku on peräisin. Daily Mail -lehden mukaan Kylie oli varastanut uimapuvun äitinsä vaatekaapista. Lehtiin päätyneet rantakuvat paljastivat luvattoman lainaamisen.

Perheenäiti Kris Jenner julkaisi Instagramissa 80-luvulla otetun kuvan, jossa hän keimailee samassa uimapuvussa. Kris totesi, että hänelle oli viimein selvinnyt, minne hänen Body Gloven vintage-uimapuku oli hävinnyt. Kris vitsaili, että ellei Kylie olisi jo 18-vuotias, hän olisi joutunut kotiarestiin varkaudestaan.