Mies pujotti penikseen verhorenkaita – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Calin pelastuslaitos kutsuttiin äskettäin Carlos Holmes Trujillon sairaalaan suorittamaan pelastustehtävää Kolumbiassa. 50-vuotias mies oli vaarassa menettää peniksensä, sillä hänen miehuuteensa pujotettuja verhorenkaita ei onnistuttu poistamaan.

Daily Mail -lehden mukaan kolumbialaismiehen peniksessä oli jumissa neljä verhorengasta. Koska lääkäreillä ei ollut tarpeeksi järeitä välineitä renkaiden poistamiseen, oli palolaitos jouduttu soittamaan paikalle.

Miehen onneksi palomiehet onnistuivat lopulta poistamaan renkaat. Tunnin kestäneen operaation jälkeen mies vapautui kovista kivuistaan. Colombia Reports -lehden mukaan miehen nimeä ei ole kerrottu julkisesti.

Tilastojen mukaan samanlaisia onnettomuuksia sattuu Kolumbiassa noin kolme tai neljä vuodessa. Vuonna 2015 palolaitos on joutunut pelastamaan jo kaksi miestä samasta tilanteesta.

Lääkäreiden mukaan miehet eivät ole olleet sisustuspuuhissa, vaan he ovat yrittäneet tavoitella seksuaalista mielihyvää verhorenkaiden avulla. Harmittavan moni huomaa lopulta löytävänsä itsensä jumiutuneesta tilasta.