Nainen antoi kasvaimen kasvaa 50-kiloiseksi – sitten vasta lääkäriin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen saattaa vähätellä omia vaivojaan ja kuvitella, että ne menevät pois pelkällä levolla ja särkylääkkeellä. Missourista kotoisin oleva Charlene Branham ei ollut pitänyt alavatsassaan kasvavaa kasvainta kovinkaan erikoisena, kunnes se oli niin iso, että se osui maahan ja vaikeutti liikkumista.

40-vuotias Charlene Branham on elänyt aina ylipainon kanssa. Hän on silloin tällöin löytänyt kehostaan erilaisia kasvavia ulokkeita, kystia ja muita kohtia, joihin rasvaa ja kudosta on vain kerääntynyt enemmän. Kun naisen alavatsan toinen puoli oli alkanut kasvamaan, nainen ei miettinyt sitä sen enempää tai pitänyt kasvainta vaarallisena.

Kasvain kasvoi kuitenkin niin suureksi, että se osui jo maahan asti ja hankaloitti liikkumista. 250-kiloisen naisen mennessä viimein lääkäriin leikattavaksi kasvain oli noin 20 prosenttia hänen koko kehonsa painosta. Kasvain johtui vatsarasvan pullistumisesta, mikä aiheutti sen roikkumisen vartalon ulkopuolella. Lääkäri sai naisen helpotukseksi leikattua kasvaimen pois operaatiossa, johon Metro-lehden mukaan meni aikaa hieman yli tunti.