Petetyn karu kosto: Leikkasi pettäjän peniksen ja huuhtoi WC-pöntöstä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilaismiesten välienselvittely on saanut kauhistuttavat mittasuhteet Tokiossa. 24-vuotias opiskelija Ikki Kodukai oli hyökännyt 42-vuotiaan asianajajan kimppuun aviorikoksen takia. Opiskelijan vaimolla oli ollut suhde asianajajan kanssa.

Kodukai oli päättänyt hankkiutua vaimonsa rakastajasta eroon raa’alla tavalla. Mies löi asianajajaa ja repi hänen housunsa alas. Sen jälkeen hän leikkasi puutarhasaksilla miehen peniksen irti.

Kun poliisit ja ambulanssi saapuivat paikalle, ei irroitettua elintä löytynyt mistään. Kodukai kertoi myöhemmin poliiseille, että hän oli vetänyt peniksen alas vessanpöntöstä.

Daily Mail -lehden mukaan asianajaja on edelleen sairaalassa hoidettavana, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Paikallismedian suhtautumien aiheeseen on ollut yllättävän ristiriitainen. Vaikka väkivallanteko on ollut äärimmäisen raaka, ovat monet ymmärtäneet nöyryytetyn aviomiehen reaktiota pettämiseen.