Rihannan kohuvideolla verta ja paljasta pintaa – ei herkimmille!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna valmistautuu parhaillaan jo kahdeksannen studioalbuminsa julkaisuun. Levyltä saatiin maaliskuussa esimakua suoraviivaisella nimellään huomiota herättäneen Bitch Better Have My Money -kappaleen muodossa.

Nyt Youtubessa on nähtävillä Bitch Better Have My Money -singlen musiikkivideon. Video ehti herättää heti julkaisunsa jälkeen kohua sisältönsä vuoksi. Kappaleen musiikkivideo sisältää nimittäin verta, väkivaltaa, paljasta pintaa ja päihteiden käyttöä, eikä sitä voi suositella nuorimmille tai heikkohermoisille katsojille.

Rihanna nähdään videon aikana muun muassa sieppaamassa vaaleahiuksisen naisen, jota hän myöhemmin pahoinpitelee. Videon loppukohtauksessa poptähti makaa rahan täyttämässä arkussa alastomana ja verisenä.

Videon ohjaamisesta vastaavat Rihanna ja ranskalainen MegaForce-kollektiivi, jolla ei tiettävästi ole yhteyksiä suomalaisnuorten suosimaan samannimiseen energiajuomaan. Poptähden ohella musiikkivideolla esiintyvät näyttelijät Eric Roberts ja Hannibal-sarjan nimikkoroolista tunnettu Mads Mikkelsen.