Vuokraisäntä järkyttyi: Vuokralaisilla 317-kiloinen sika lemmikkinä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen vuokraisäntä on järkyttynyt pahanpäiväisesti kuullessaan, että hänen vuokralaisillaan oli lemmikkinä 317-kiloinen sika. Asia oli paljastunut, kun isännöitsijä oli käynyt tarkistamassa asunnon. Asuntoa vuokratessaan pariskunta oli ilmoittanut, ettei heillä ollut lemmikkejä.

Se oli yksi syy, miksi Gary Armstrong vuokrasi huoneiston kyseiselle pariskunnalle. Lemmikkisian olemassaolo paljastui, kun taloyhtiön huoltomies näki parin takapihalla suuria kuoppia.

Metro-lehden mukaan huoltomies epäili, että kuopat olivat suuren koiran tekosia. Isännöitsijä kävi tarkistamassa asunnon ja huomasi, että huoneisto oli vaurioitunut ja epäsiisti. Pariskunta esti isännöitsijää pääsemästä yhteen asunnon huoneista.

Toisella tarkastuskerralla isännöitsijä vaati saada luvan tarkistaa kaikki huoneet. Yhdestä huoneesta paljastui 317-kiloinen sika. Kun vuokraisäntä sai kuulla asiasta, ilmoitti hän välittömästi vuokralaisille, että lemmikkisian oli lähdettävä tai koko perhe saisi häädön. Toistaiseksi ei ole tiedossa ovatko vuokralaiset muuttaneet asunnosta pois.