Äiti yllytti poikaansa sytyttämään takapuolen tuleen – syytetään pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvaniassa asuvat vanhemmat ovat syytettynä poikansa pahoinpitelystä. Pojan äitipuoli on syytteen mukaan yllyttänyt ja haastanut pojan sytyttämään oman takapuolensa tuleen, minkä jälkeen äitipuoli ja isä kielsivät poikaa menemästä sairaalaan.

Haavat tulehtuivat ja niistä tulee jäämään pojalle ikuiset arvet. Poliisi kertoi CBS News -uutisten mukaan Connie Kirbyn kiusanneen hänen 15-vuotiasta poikapuoltaan. Hän oli yllyttänyt poikaa sytyttämään pakaransa tuleen. Kun poika oli kieltäytynyt, Kirby oli alkanut nimittelemään häntä, minkä jälkeen poika lopulta suostui haasteeseen.

Äitipuoli oli kaatanut pojan pakaroille alkoholia ja sytyttänyt nesteen tuleen. Pojan pakarat olivat palaneet noin minuutin ajan, kunnes hänen siskonsa oli tullut sammuttamaan tulen. Vanhemmat olivat tapauksen jälkeen estäneet kuukauden ajan poikaa pääsemästä sairaalahoitoon.

Sairaalahoidon eväämisen vuoksi palovammat alkoivat isoilla rakkuloilla, jotka keräsivät nestettä. Isot rakkulat puhkesivat ja tulehtuivat. Liian myöhäisten hoitotoimenpiteiden vuoksi pojan pakaroihin tulee jäämään tapauksesta arpikudos.

Äitipuoli oli kertonut poliisille pojan keksineen tarinan, koska halusi asua äitinsä luona. Isä oli kertonut vammojen syntyneen ruohonleikkurin kanssa tapahtuneen onnettomuuden myötä. Lääkärit eivät kuitenkaan ole vammojen perusteella voineet todentaa kumpaakaan tarinaa. Lääkäreiden mukaan arvet, jotka ylettävät pituussuunnassa pakarasta takareiteen kertovat kuitenkin palaneesta ja valuvasta nesteestä aivan kuten poika on kertonutkin.