TV-ura ohi? Alyssa Milano tienaa nykyisin talouspaperilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Alyssa Milano muistetaan parhaiten roolistaan Siskoni on noita -televisiosarjassa. Suositun sarjan päättymisen jälkeen Milanon televisioura on alkanut hiljalleen hiipua, vaikka hän onkin ottanut muutamia rooleja vastaan.

38-vuotias näyttelijätär on viime aikoina keskittynyt perheeseensä ja televisio-esiintymiset ovat jääneet vähälle. Neuvokas kaunotar ei ole jättänyt tulevaisuuttaan näyttelijänuransa varaan, vaan hän on ottanut osaa useisiin eri projekteihin.

Daily Mail -lehden mukaan Alyssa on hiljattain ilmoittanut ryhtyvänsä suunnittelijaksi. Milano onkin saanut toimeksiannon Kleenex-elintarvikevalmistajalta. Tähti nimittäin suunnitteli Viva-brändin talouspaperiin kuvioinnin.

Vaikka Milano on ollut tuotteestaan ylpeä, ovat fanit olleet sitä mieltä, että se on selvä merkki televisiouran päättymisestä. Alyssa on kertonut, että hän haaveilee olevansa kotiäiti, joten todennäköisesti talouspaperibisnekseen ryhtyminen enteilee vetäytymistä julkisuudesta.

#TBT

Kuva, jonka Alyssa Milano (@milano_alyssa) julkaisi