Anne lekotteli bikineissä jahdilla – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anne Hathawayn on luonut viime vuosina menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Tähti on nähty valkokankaalla viime vuosina muun muassa Les Miserables -musikaalissa ja Yön ritarin paluu -elokuvassa. Nyt hän on ehtinyt kuitenkin myös lomailemaan.

Anne Hathaway ja hänen aviomiehensä Adam Shulman kuvattiin eilen Espanjan Formenteran saarella, jossa he lekottelivat huvijahdilla. Paparazzi onnistui ikuistamaan leffakaunottaren tämän noustessa merestä.

Anne Hathaway meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash