Demi Lovatoa kosittiin? Sormessa kihlasormus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Demi Lovaton epäillään menneen kihloihin poikaystävänsä Wilmer Valderaman kanssa. Kaunottaren sormessa kimalteleva kihlasormus lienee todiste siitä, että pariskunta on ottanut edistysaskeleen suhteessaan.

Daily Mail -lehden mukaan kihlautumisaikeet eivät ole tulleet Demin faneille yllätyksenä. Laulajatar nimittäin kertoi avoimesti ZM-kanavan radiohaastattelussa, että hän vastaisi myöntävästi poikaystävänsä kosintaan. Lovato kertoi, että hän on jo kauan haaveillut naimisiinmenosta.

Ilmeisesti laulajattaren julkinen vihjaus meni perille ja Wilmer viimein kosi Demiä. Lovatolla ja Valderamalla on ollut on-off-suhde vuodesta 2010 asti. Pari on seurustellut vakavasti vuodesta 2014 ja vaikuttaisi siltä, että he ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen suhteessaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat