Tyrmistyttävä kauneustrendi – kuplakynnet jakavat mielipiteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoitoalalla trendit vaihtuvat nopeasti, mutta välillä vanhat trendit ja muotivillitykset löytävät tiensä vuosien jälkeen myös takaisin ja tulevat uudelleen asiakkaiden suosioon. Näin kävi bubble nails -nimellä kutsutuille kuplakynsille, jotka ovat ilmeisesti tulossa uudelleen suosituiksi rakennekynsien saralla.

Kuplakynsiä alettiin Metro-lehden mukaan tekemään ensimmäisen kerran jo 2009 vuonna, mutta ne eivät saaneet kovin hyvää vastaanottoa ja unohtuivat nopeasti. Nyt Instagram on täyttynyt uusista kuplakynsikuvista, minkä mukaan ihmiset näyttäisivät jälleen haluavan pallomaiset ja todella paksut kynnet.

Kuplakynnet tehdään niin, että kynnen keskelle kasataan akryylimassaa. Kun massa on tarpeeksi korkealla asiakkaan mielestä, sitä aletaan vähitellen ohentamaan kynnen reunoja kohti. Näin saadaan pallomainen efekti, joka tekisi melkeinpä mieli neulalla puhkaista. Kuplakynsien ollessa kyseessä naiset näyttäisivät jakaantuvan kahtia. Joko kynsiä rakastetaan tai sitten kuplamainen trendi menee edelleen yli ymmärryksen.

These are perfect #humpnails #bubblenails @nailsbyann I'm in love ??????

Kuva, jonka coco channel (@coco_datvirgo_bihh) julkaisi

#bubbles #cute #bubblenails #nailswag #nailsofinstagram #nailstagram #nailart #nailpolish #nails2inspire

Kuva, jonka Pretty Nails (@prettynailpix) julkaisi