Nerokas idea: Liikuteltava parveke vaikkapa juhlia varten

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalainen suunnittelija Goetz Schrader on julkaissut verkkosivuillaan innovatiivisen suunnitelman liikuteltavasta parvekkeesta. Miehen mukaan hänen keksintönsä soveltuu täydellisesti yksityisten juhlien ja illanistujaisten järjestämiseen.

Pyörillä liikuva parveke on suuren nostimen päällä. Yläilmoihin nostettaessa tunnelma parvekkeella on kuin hulppeissa kattoterassijuhlissa. Parvekkeen vuokranneet vieraat voivat päättää, missä he haluavat nauttia upeista maisemista.

Goetz Schrader
Goetz Schrader

Goetz tarjoaa ratkaisuaan erityisesti suurkaupunkien tilaongelmaan. Hänen mukaansa liikuteltava parveke olisi loistava hankita suurkaupunkeihin, joissa yksityistilojen vuokraamiselle on kysyntää. Schraderin mukaan esimerkiksi Lontoo olisi ideaalinen kaupunki hänen keksinnölleen, sillä pienellä vaivalla kaupunki voisi tarjota asukkailleen viihtyisiä illanviettopaikkoja.