Tyrmistyttävä uusi ME-tulos – poika potki itseään päähän 134 kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Guinnessin ennätystenkirja on täynnä mitä uskomattomampia ennätyksiä. Eräs ennätys on koskenut sitä, miten monta kertaa joku on ehtinyt potkimaan itseään päähän minuutin aikana. Nyt kyseinen ennätys on rikottu.

Amerikkalainen Joel Leindecker piti aiemmin hallussaan ennätystä, jossa hän ehti minuutin aikana potkimaan itseään päähän 124 kertaa. Nyt Nepalista kotoisin oleva Puskar Nepal on lyönyt ennätyksen potkimalla itseään päähän huikeat 134 kertaa 60 sekunnin aikana.

Sindhupalchowkista kotoisin oleva opiskelija kertoi Mirror-lehden mukaan harjoittelun olleen rankkaa. Nepal kertoi harjoitelleensa noin yhdeksän kuukautta ennätyksen tekoa, että hänen vartalonsa olisi tarpeeksi taipuisa pysymään minuutin ajan asennossa, jossa hän ylettää jaloillaan päähänsä. Poika kertoo hänen perheensä olleen huolissaan, että poika loukkaantuu, mutta tempun suorittamisen jälkeen hänessä ei ollut naarmuakaan.