Automatkalle odottamaton käänne – strutsi yritti väkisin kyytiin

Autot · Annika Kela

Nuoren pariskunnan automatka maaseudulla oli keskeytynyt pellon reunaan. Tyttöystävä oli nähnyt pellolla strutsin ja hän halusi ottaa kookkaasta linnusta kuvia. Utelias strutsi ei aikaillut, vaan se asteli pelottomasti tervehtimään autoilijoita.

Kun neitokainen käynnisti kameransa, oli strutsi jo hänen ikkunansa takana. Sitten lintu teki joitain odottamatonta. Se alkoi nokkia auton oven kahvaa.

Pariskunta seurasi autonsa sivupeileistä strutsin toimia ja vaikutti siltä, kuin lintu olisi pyrkinyt autoon. Poikaystävä vitsaili, että lintu oli autokaappari Grand Theft Auto -pelin strutsiversiosta. Pelottoman linnun tunkeilemiselle tuli loppu, kun pari jatkoi matkaansa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.