Tyttö löysi kaksoisolentonsa netistä – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että jokaisella ihmisellä on muutama kaksoisolento jossain päin maailmaa. Jokainen ajattelee varmasti näyttävänsä vain itseltään eikä keneltäkään muulta, minkä vuoksi toisen täysin samalta näyttävän mutta tuntemattoman henkilön kuvan näkeminen voi hämmentää.

23-vuotias Teksasista kotoisin oleva Amanda Fisher yllättyi täysin, kun hänen ystävänsä löysi Instagramista tytön, joka näyttää täysin samalta kuin Amanda. Amanda yritti saada Instagramin kautta tyttöön yhteyden, mutta se ei onnistunut. Sen jälkeen Amanda julkaisi hänen kuvansa Imgurissa, mitä kautta toinen Imgur-käyttäjä antoi hänelle kaksoisolennon Facebook-profiilin linkin tunnistettuaan tytön kuvasta.

Kaksoisolento oli 22-vuotias Meredith Pond Indianasta. Amanda ja Meredith ovat nyt Buzzfeed-sivuston mukaan jutelleet ja he aikovat tavata tulevaisuudessa. Amanda kertoi miettineensä aina, miltä samannäköisen henkilön tapaaminen tuntuisi, joten he aikovat ehdottomasti vielä joskus nähdä kasvotusten Meredithin kanssa.

They found her in Instagram but it doesn't seem like she uses it very much. I have a feeling she uses imgur judging by the pictures she has posted. I'm hoping she will see this so she can be just as weirded out as me!FP Edit: In response to all the messages, yes I will update everyone if I find her! Also, I'm cracking up because half of you say "Both of these pictures are you" and the other half says "You look nothing alike". Thanks for the updoots in hopes of finding her. I'm hoping she didn't cease to exist after I saw her.FP Edit #2: A lovely Imgurian knows her and sent me her FB page, waiting on a response…

Shaggy.

Kuva, jonka @mere_dith julkaisi