Eva Longoria kihloihin? Vilautteli sormustaan tyytyväisenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Eva Longoria on huhujen mukaan mennyt kihloihin poikaystävänsä Jose Antonio Bastonin kanssa. Kaunotar on lisännyt vettä myllyyn julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa hän esiintyy kihlasormus sormessaan.

Daily Mail -lehden mukaan pari käväisi Australiassa Evan mainoskiertueen takia. Longoria on tehnyt sopimuksen Specsavers-optikkoliikkeen kanssa ja hän on markkinoimassa aurinkolasimallistoaan Sydneyssä.

Vaikuttaisi siltä, että matkustelujen jälkeen pari alkaa suunnitella häitä. Vaikka Longoria ei ole virallisesti ilmoittanut olevansa kihloissa, ovat kuvat selvä todiste siitä, että pari on ottanut edistysaskeleen suhteessaan. Eva ei ole peitellyt innostustaan ja hänen onnellisuutensa paistaa kilometrien päähän.

Enjoying my day in my @SpecsaversAustralia shades! #SpecsaversStyle

Kuva, jonka Eva Longoria (@evalongoria) julkaisi