Mies työnsi suuhunsa 208 syömäpuikkoa – melkoinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanennätyksiä tehdään ja rikotaan jatkuvasti mitä uskomattomampien asioiden äärellä. Nyt Dinesh Upadhyaya -niminen mies on rikkonut monia kymmeniä ennätyksiä mahduttaessaan suuhunsa mielettömän suuria määriä erilaisia esineitä ja ruokia.

Caters TV -kanavan YouTube-videolla nähdään Upadhyaya itse harrastuksensa parissa. Intialainen mies demonstroi videolla, miten hänen suuri suunsa venyy mitä hämmästyttävämpiin mittasuhteisiin. Mies pitää hallussaan tällä hetkellä 48 erilaista maailmanennätystä, jotka hän on tehnyt täyttämällä suunsa erilaisilla asioilla.

Upadhyaya on viimeisimpänä ennätyksenään laittanut suuhunsa 1.001 pilliä ja pitänyt niitä suussaan minuutin ajan. Hän on mahduttanut suuhunsa myös 92 lyijykynää, 79 viinirypälettä, 208 syömäpuikkoa ja 12 kynttilää, jotka on laitettu palamaan.