Orpolapsi tapasi viimein uuden äitinsä – ihana kohtaaminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adoptointi on yleensä prosessi, joka vie pitkän ajan niin vanhemmilta kuin lapsiltakin. Varsinkin lapset, joilla on erityisiä tarpeita, voivat joutua odottamaan uuteen perheeseen pääsemistä todella kauan, koska moni perhe ei uskalla adoptoida kehitysvammaista lasta.

Kuusivuotiaalla Lucylla on Downin syndrooma. Tyttö on elänyt Kiinassa lastenkodissa koko tähänastisen elämänsä, mutta nyt onni pienen tytön elämässä kääntyi viimein parempaan suuntaan. Houstonissa asuva perhe halusi adoptoida lapsen Kiinasta ja ihastui Lucyyn heti nähtyään hänestä videon. USA Today on julkaissut YouTube-kanavallaan videon Lucyn ja hänen uuden perheensä ensikohtaamisesta.

Audrey ja Brent Shook odottavat videolla jännityksellä muiden lastensa kanssa Lucyn saapumista. Jokaisen äidin tavoin Audrey huomaa lapsensa muiden lasten joukosta heti ja menee lähestymään häntä. Audrey polvistuu tytön eteen ja kertoo olevansa hänen uusi äitinsä. Lucy toistaa suloisesti sanan äiti ja nousee Audreyn syliin.