Video kiteyttää – tältä häviäminen näyttää ja tuntuu

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Suurin osa ihmisistä on todella kilpailunhaluisia. Vaikka yksin kisatessa kilpailuvietti ei olisikaan niin suuri, se yleensä alkaa nostamaan päätään kun pelataan ryhmässä. Voittaminen lajissa kuin lajissa tuntuu upealta sen jälkeen, kun on antanut kaikkensa. Häviäminen onkin sitten asia erikseen.

YouTubeen on julkaistu hauska video tilanteesta, jossa nuoret miehet ovat pelailleet yhdessä jotain peliä. Pelissä on nähtävästi ollut kovat panokset, sillä sen päätyttyä miehet ovat kerääntyneet pöydän ympärille laskemaan rahoja. Pöydän ympärillä rahoja näyttäisi olevan laskemassa kaikki yhtä miestä lukuunottamatta.

Kamera siirtyy kuvaamaan taustalla olevaa miestä, joka on raivoissaan. Hän purkaa kiukkuaan nyrkkiensä avulla katosta roikkuvaan nyrkkeilysäkkiin, johon lyö ilme tuimana pitkän lyöntisarjan. Miehen kokema häviämisen tunne on varmasti kaikille tuttu eikä sitä voisi tämän paremmin ilmaista.