Ei herkimmille! Lääkäri tyhjensi miehen tekohauiksen

Terveys · Annika Kela

Brasilialaisen lääkärin vastaanotolle oli saapunut mies, joka oli ruiskuttanut käsiinsä öljyä saadakseen ne näyttämään lihaksikkaammalta. Vaikka lihasten korostaminen tai korvaaminen öljyä sisältävällä Syntholilla on vaarallista, on Etelä-Amerikan maissa, etenkin Brasiliassa aineen käytöstä tullut huolestuttava trendi.

Netissä on julkaistu video lääkärin toimenpiteestä. Tarkistusten jälkeen lääkäri tarttui kirurginveitseen ja teki käteen viillon. Miehen hauiksesta alkoi välittömästi vuotaa ulos sameaa öljyä.

Potilas kuulosti olevan kovissa kivuissa, vaikka lääkäri oli antanut hänelle kipulääkkeitä. Mirror-lehden mukaan toimenpide piti ilmeisesti tehdä kiireellisesti, ettei käsien toiminta vaurioituisi vakavammin. Video on hyvä muistutus siitä, että Syntholiin turvautuminen on vaarallista ja tekolihaksia tavoitellessa saattaa menettää raajansa tai jopa henkensä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat