Järkyttävä perhetragedia! Morgan Freemanin lapsenlapsi murhattiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Morgan Freemanin lapsenlapsi on menehtynyt silmittömän raa’an puukotuksen seurauksena New Yorkissa. E’Dna Hinesin poikaystävä Lamar Davenport on pidätetty epäiltynä murhasta. Telegraph-lehden mukaan poliisitutkinnassa on selvinnyt hyytäviä yksityiskohtia tapauksesta.

Hinesin surmaa epäillään rituaalimurhaksi, sillä Davenport oli puukottanut hänet manaukselta kuulostavien huutojen päätteeksi. Silminnäkijöiden mukaan Davenport oli kuulostanut siltä kuin hän olisi epäillyt Hinesin olevan riivattu. E’Dna Hines oli Morgan Freemanin ensimmäisen vaimon lapsenlapsi, mutta näyttelijä piti häntä silti omana lapsenlapsenaan.

Morgan oli auttanut Hinesia etenemään hänen näyttelijättären urallaan. Hän uskoi vahvasti E’Dnan menestymiseen. Viranomaiset eivät ole kommentoineet keskeneräistä tutkintaa tarkemmin ja vaikuttaisi siltä, että teon motiivit paljastuvat tutkinnan edetessä.