Naisen ylähuuli turposi mystisesti – sisältä paljastui oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori nainen oli hakeutunut lääkärin vastaanotolle kivuliaan ylähuulensa takia. Huuli oli alkanut turvota epäilyttävästi ja nainen arveli, että syynä oli jonkinlainen tulehdus. Huulta tutkittuaan lääkäri havaitsi, että huulessa olevaan haavaan oli pesinyt loiskärpänen.

Sen seurauksena huulessa kasvoi loiskärpäsen toukka. Netissä on julkaistu video operaatiosta, jossa toukka poistetaan. Kauhistuttavasta toimenpiteestä huolimatta potilas pysyi rauhallisena operaation ajan. Metro-lehden mukaan videon tiedot eivät ole paljastaneet missä tapaus on sattunut.

Videolla vilahtanut Hospital Evangelico -logo viittaisi brasilialaiseen sairaalaan. Brasiliassa loiskärpäset ovat harmittavan yleisiä ja vastaavia toimenpiteitä joudutaan suorittamaan usein. Paras tapa välttyä loisilta on hygieniasta huolehtiminen.