Pamela Anderson veikkaa Baywarch-elokuvasta floppia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hengenpelastajista kertova Baywatch-hittisarja on saamassa pian elokuvaversionsa. Tuotantoyhtiö on panostanut elokuvan budjettiin ja rooleihin on palkattu nimekkäitä tähtiä, kuten Zac Efron ja Dwayne The Rock Johnson.

Baywatch-sarjan naistähti Pamela Anderson on hiljattain ilmaissut mielipiteensä projektista. Kaunotar on sitä mieltä, että uudet versiot eivät ole koskaan alkuperäistä parempia. TMZ-viihdesivuston mukaan Anderson arvelee, että Baywatch-elokuva jää vaille arvostusta.

Ilmeisesti Pamela ei aio esiintyä hittisarjansa elokuvaversiossa, vaikka hänen sivuroolistaan on kohistu kulisseissa. Metro-lehden mukaan myöskään David Hasselhoffille ei ole tarjottu sivuroolia. Elokuvaversiossa tullaan näillä näkymin näkemään vain uusia kasvoja.

Miesroolien julkistamisesta huolimatta naisnäyttelijöiden rooleja ei ole vieläkään virallistettu. Fanit odottavat innolla julkistusta siitä, kuka tulee täyttämään Pamela Andersonin jättämät CJ Parkerin saappaat elokuvassa.