10 000 euron samppanjapullo myyntiin Tampereella

Lux Ruoka · Stara.fi

Maailman suihkuseurapiireissä ei ole harvinaista, että yhden illan juomatarjoiluun käytetään jopa 100.000 euroa. Taannoin kerroimme samppanjabileistä, joissa nautittiin 440.000 eurolla kuohujuomia. Nyt Tampereella tulee myyntiin Suomen mittapuussa kallis samppanjapullo, jossa on 10.000 euron hintalappu.

Tampereella tänä kesänä vuosien remontin jälkeen avatussa Näsilinnassa tulee pian myyntiin ainoa Suomessa myynnissä oleva kuuden litran Dom Perignon Mathusalem vuosikertaa 1995. Jättipullo esitellään 28. elokuuta Näsilinnan Venetsialaisten yhteydessä.

– Näsilinna on Dom Perignolle sopivin paikka, jossa voimme toteuttaa Pohjoismaiden laajimman valikoimamme. Tasokas ja historiallinen Näsilinna antaa upeat puitteet samppanjaklassikoille ja -harvinaisuuksille, Dom Perignonin edustaja Timo Koivunen toteaa.

Lisäksi asiakkaat saavat jatkossa nauttia Näsilinnassa erityisestä Dom Perignon -samppanjalistasta, jossa on tarjolla useita eri vuosikertoja vuosilta 1969 – 2005.