Sensaatio! 65-vuotias nainen synnytti neloset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalaiselle suurperheenäidille on siunaantunut terveet neloset 65 vuoden iässä. Annegret Raunigk on ollut onnensa kukkuloilla perheenlisäyksen ansiosta. Perheenäidillä on entuudestaan 13 lasta. Raunigk synnytti neloset Berliinin Chariten sairaalassa.

Eläkkeellä oleva opettaja halusi lisää lapsia, sillä hänen kymmenenvuotias tyttärensä Leila kaipasi leikkiseuraa. Raunigk matkusti Ukrainaan hedelmöityshoitoihin, sillä saksalaissairaalat kieltäytyivät hoidoista Annegretin korkean iän takia.

Daily Mail -lehden mukaan Annegretillä on valtava perhe, joka on kasvanut neljällä uudella tulokkaalla. Naisella on 17 lasta ja 7 lastenlasta. Raunigkin perhe on esimerkki modernista perheestä, sillä naisella on lapsia viiden eri miehen kanssa. Toivottavasti 65-vuotias pysyy virkeänä vielä pitkään, sillä neljän vauvan hoitaminen vaatii energiaa.