Vauvan 4D-ultraäänikuva pelästytti vanhemmat: ”Demoni!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lasta odottava pariskunta oli saapunut lääkärin vastaanotolle 4D-ultraäänitutkimustaan varten. Lääkäriä odotellessa perheenisä oli alkanut tutkailla vauvoista otettuja 4D-ultraäänikuva, jotka olivat esillä odotushuoneen ilmoitustaululla.

Miehen kauhuksi, hän näki ilmoitustaululla jotain, joka sai hänen niskavillansa nousemaan pystyyn. Yhdessä ultraäänikuvista esiintyi hänen mukaansa demoni. Kun mies näytti kuvan vaimolleen, hänkin säikähti kuvassa esiintyvää näkyä.

Mirror-lehden mukaan pari päätti sillä hetkellä, etteivät he halunneet vauvastaan 4D-ultraäänikuvaa. Sen sijaan heille riittivät perinteiset ultraäänikuvat. Kuva pelottavasta ultraäänikuvasta on julkaistu netissä.

Monet ovat harmitelleet kuvassa esiintyvän lapsen vanhempien puolesta, sillä kuva on selvästi epäonnistunut toimenpiteessä. Monet ovat myös olleet sitä mieltä, että vanhemmat ylireagoivat ja he saattavat vielä katua päätöstään perääntyä 4D-ultraäänikuvasta.