Abigail Breslinin kaula-aukko överiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Abigail Breslin muistetaan lapsirooleistaan esimerkiksi elokuvissa Little Miss Sunshine ja Kasvukipuja. Neitokainen on nykyään 18-vuotias kaunotar, joka kääntää päitä punaisella matolla. Nyt Abigail kuvattiin FOX-televisiokanavan julkkisjuhlissa.

FOX Summer TCA All-Star Party 2015 -bileiden punaisella matolla Abigail aiheutti hämmästystä poikkeuksellisen rohkealla kaula-aukollaan. Asuvalinta meni nimittäin jo mauttomuuksiin, koska se paljasti turhan paljon rintamusta.

New Yorkissa perheensä kanssa asuva Abigail Kathleen Breslin on jo konkari näyttelijän työssä nuoresta iästään huolimatta. Hän on ollut ehdolla Oscar-pystin saajaksi parhaasta naissivuosasta elokuvassa Little Miss Sunshine. Tuolloin neito oli vain 10-vuotias. Hän on esiintynyt elokuvissa Signs, Keane, Rakkauden resepti ja Zombieland.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat