Nainen rakensi kotiinsa Simpsonien keittiön

Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Simpsonien perhe on seikkaillut televisiossa jo 26 tuotatokaden ajan. Piirretyn perheen koti on tullut kaikkine pienine yksityiskohtineen faneille tutuksi vuosien varrella, ja taannoin 35-vuotiaan venäläismiehen uutisoitiin jopa suunnittelevan animaatiosarjasta tutun talon rakentamista Moskovaan.

Kanadalainen Marcia Andreychukille sen sijaan riittää pelkkä Simpsonien keittiö. Nainen on nimittäin muuttanut kotinsa retrohenkisen keittiön muistuttamaan hämmästyttävän paljon piirretyn perheen kodin vastaavaa.

Marcian Simpsonit-teemaiseen keittiöön päästään tutustumaan CBC News -uutisten videolla. Keittiön värimaailma, kalusteet, kodinkoneiden ulkonäkö ja jopa maissikuvioiset verhot on saatu muistuttamaan animaatiosarjan kuuluisan huoneen yksityiskohtia. Tässä keittiössä syödään epäilemättä runsaasti donitseja.