Carmen Electra lanseerasi seksituotesarjan – mainokset sen mukaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä 42-vuotiaanakaan. Nyt hän on laajentanut bisneksiään seksituotteiden puolelle.

Electra lanseerasi tällä viikolla oman tuotesarjansa, jossa on muun muassa liukuvoidetta paremman ja sujuvamman seksin harrastamiseen. Upea kaunotar nähdään itse poseeraamassa tuotteensa mainoskuvissa. Toistaiseksi liukuvoidesarjaan kuuluu kolme eri tuotetta.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia.

Splash
Splash
Splash
Splash