Chris Hemsworth opiskelee espanjaa: ”Haluan ymmärtää mitä vaimoni raivoaa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkinäyttelijä Chris Hemsworth on päättänyt aloittaa espanjan kielen opiskelun. Mies on paljastanut, että yksi syy kielen opettelemiselle on se, että hänen vaimonsa äidinkieli on espanja. OK!-lehden mukaan Chrisin vaimolla Elsalla on tapana huudella miehelle sanoja ja lauseita espanjaksi.

Hemsworthin mukaan on erityisen hämmentävää, että etenkin riidellessä vaimo alkaa huutaa hänelle kielellä, jota hän ei ymmärrä. Jotta riidat saataisiin nopeammin sovittua, on Chris alkanut lukea espanjaa.

Kaksikielisissä perheissä tilanne on varmasti monille tuttu. Myös Hemsworth on päättänyt panostaa monikielisiin kommunikointitaitoihin perheensä vuoksi. Elsa ja Chris ovat olleet naimisissa neljä vuotta ja heillä on kolme lasta. Elsan lisäksi myös vanhin tytär India Rose osaa puhua espanjaa.

Chris on kehunut espanjaa kauniiksi kieleksi ja hän on jo pitkään halunnut oppia kielen. Ilmeisesti viime aikoina Hemsworthin motivaatio on kasvanut, sillä pian vaimon lisäksi myös lapset puhuvat sujuvaa espanjaa.