Emily Ratajkowskin kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on julkaissut Instagramissa viettelevän kuvan itsestään. Neitokainen poseerasi ihonmyötäisessä paidassa, jonka syvään uurrettu kaula-aukko paljasti kaunottaren rintavaon.

Arrival at the Premiere Of Warner Bros. Pictures’ ”We Are Your Friends”

Kuva tarjoili Emilyn faneille silmäniloa, sillä hän ei ollut pukeut ylleen rintaliivejä. Monet Ratajkowskin tarkkasilmäisistä faneista ovat huomanneet, että kaunotar on erityisen mieltynyt tietynlaisiin paitoihin.

Emilyn mieleen ovat paidat, topit ja mekot, joissa kaula-aukko ulottuu mahdollisimman syvälle. Kaunotar ei ole koskaan ujostellut peitellä vartaloaan ja hänen pukeutumistyylinsä on sen mukainen. Luonnonlapseksi tunnustautunut Ratajkowski on paljastanut, että hän viihtyy hyvin alastomana, eikä vähäpukeisuus vaivaa häntä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat