Hämmentävä nettihitti – putoava lapio kuin Nirvanan hittibiisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nirvanan Smells Like Teen Spirit -lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin rock-kappaleisiin, ja se on myös yhteen suurin hitti. Maailmasta tuskin löytyy montaakaan musiikin kuuntelijaa, joka ei tunnistaisi kappaleen mieleenpainuvaa riffiä.

Verkossa on levinnyt hämmentävä video, joka kuvaa kadulle putoavaa lapiota. Lapion synnyttämä ääni muistuttaa hämmästyttävän paljon Nirvanan Smells Like Teen Spirit -kappaleen kitarariffiä. Videoilla ääni on yhdistetty kappaleeseen lähes saumattomasti.

Smells Like Teen Shovel -nimellä sosiaalisessa mediassa levinneestä videosta tuli nopeasti nettihitti. Siitä on nähtävillä useita eri versioita kymmenen sekunnin pituisesta lyhyestä pätkästä aina kymmenen tunnin luuppiin. Videot ovat keränneet yhteensä miljoonia näyttökertoja.