Shannen Dohertyn shokkiuutinen: ”Minulla on rintasyöpä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hills 90210 -sarjan suosikkinäyttelijätär Shannen Doherty on paljastanut, että hänellä on todettu rintasyöpä. 44-vuotias Doherty kertoi, että hän on hiljattain aloittanut syöpähoidot. TMZ-viihdesivuston mukaan spekulaatiot Shannenin sairastumisesta alkoivat jo maaliskuussa.

Tuolloin hän haastoi oikeuteen managerin tehtäviä hoitaneen Tanner Mainstain -yrityksen. Yritys ei ollut huolehtinut näyttelijättären sairasvakuutuksesta. Kun Dohertylla todettiin syöpä, ei hänellä ollut voimassa olevaa sairasvakuutusta. Sen seurauksena tähden hoidot lykkääntyivät. Tanner Mainstain on kiistänyt tähden syytökset.

People.com-sivuston mukaan Doherty on nyt viimein hakeutunut hoitoihin. Shannon kertoi lehden haastattelussa, että hän aikoo keskittää energiansa positiiviseen ajatteluun. Hän aikoo jatkaa päivittäisiä rutiineitaan ja hän aikoo syödä edelleen terveellisesti ja kuntoilla. Kaunotar on kiittänyt fanejaan ja perhettään saamastaan tuesta.