Kelly Clarkson yllätti faninsa: ”Olen raskaana!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

The American Idol -laulukilpailun voittajana tunnettu Kelly Clarkson on jakanut perhesalaisuuden faniensa kanssa. Laulajatar kertoi Los Angelesin konsertissaan, että hän odotti toista lastaan. Yleisö repesi ilahtuneeseen huutoon ja fanit olivat selvästikin onnellisia idolinsa puolesta.

33-vuotiaalla Clarksonilla on entuudestaan puolitoistavuotias tytär River aviomiehensä Brandon Blackstockin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Kelly Clarksonin hurjaa painonnousua on hiljattain kritisoitu julkisesti mediassa.

Vaikka laulajatar ei yleensä välitä siitä, mitä hänen painostaan kommentoidaan, halusi hän nyt puuttua asiaan. Kelly halusi ilmoituksellaan tehdä selväksi, että painon nouseminen ei johtunut vain pelkästä herkuttelusta, vaan hänen vatsansa kasvoi tulevan lapsen johdosta.