Hurja näky videolle: Valtava vesipatsas lähestyi rantaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Synkät myrskypilvet olivat pimentäneet taivaan San Agustinillossa, Meksikossa. Uimarannalle kerääntyneet ihmiset alkoivat valmistautua lähtöön rannalta, sillä ilma oli muuttunut äkillisesti huonoksi.

Voimakkaista tuulenpuuskista ja tummista sadepilvistä huolimatta osa jäi rannalle seuraamaan tilannetta. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Meren ylle muodostui trombi, joka hiljalleen laskeutui veden pinnalle. Pyörre muuttui nopeasti vesipatsaaksi.

Silminnäkijät ovat kuvanneet upean luonnonilmiön videolle. Netissä julkaistut videot osoittavat, että vesipatsas oli jättimäinen. Rannalla olleet ihmiset jähmettyivät paikoilleen nähtyään suuren trombin. Ihmiset seurausivat vesipatsaan liikkeitä lumoutuneina, kunnes lopulta he hakeutuivat turvaan suojaisaan paikkaan.