Näyttääkö tutulta? Mies aina kaveripariskunnan kolmas pyörä

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Kaveriporukat saattavat välillä koostua sekä tytöistä että pojista, ja mukana on usein myös pariskuntia. Moni ihmisistä on joutunut olemaan ystäväpariskunnan kanssa joskus yksin kolmantena pyöränä, ja voi hyvin samaistua erään miehen ottamiin valokuviin.

Third Wheelin'

Earthyhillgivens-nimimerkillä esiintyvä mies on kuvannut elämäänsä kolmantena pyöränä. Vaikka ystävät olisivat kuinka mukavia, rentoja eivätkä laisinkaan toistensa kimpussa, he voivat huomaamattaan kävellä kahdestaan aina edellä tai pitää toisiaan käsistä kiinni.

Mies on tainnut inspiroitua ulkopuolelle jäämisen tunteesta, mikä on saanut hänet kuvaamaan erilaisista tilanteista hauskan kuvasarjan.

Kolmantena pyöränä porukassa oleminen voi olla tuntumatta yhtään missään tai saada seuraan lyöttäytyneen kaverin olon todella epämukavaksi. Jos pariskunta muodostuu kuitenkin kahdesta parhaasta ystävästä, kannattaa kolmantena pyöränä olemiseen totutella vähitellen jos haluaa viettää ystäviensä kanssa säännöllisesti aikaa.