Kissanpentu pahassa pulassa – pojat riensivät pelastamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vilkasta autoliikennettä säikähtänyt kissanpentu oli pudonnut alas kadun reunalta Thaimaassa. Kissanpennun hätääntyneet äänet olivat kiinnittäneet kahden nuoren pojan huomion. Tulvavesikanavassa olevan viemäriputken päällä sinnitellyt kissa oli todellisessa hädässä.

Pojat päättivät tehdä oikein ja he aikoivat pelastaa kissan. Toisella puolen kanavaa seisoskellut silminnäkijä on kuvannut pelastusoperaation videolle. Kissanpentu pelästyi alas laskeutuvaa poikaa ja se yritti hypätä karkuun. Onneksi poika sai kissasta otteen ja hän ojensi viirusilmän ylhäällä olevalle kaverilleen.

Hätääntynyt pentu raapi pelastajiaan, mutta nuorukaiset eivät antaneet sen olla este pelastamiselle. Lopulta kissa onnistuttiin pelastamaan. Toivottavasti kissa toimitettiin hoidettavaksi löytöeläinkotiin. On sanomattakin selvää, että pojat olivat toimineet esimerkillisellä tavalla.