Kuusivuotiaan tytön zumba-esitys villitsee – liikkeet hallussa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuusivuotias Audrey Nethery rakastaa tanssimista ja erityisesti zumban harrastamista. Pieni tyttö sai kutsun Orlandossa järjestettyyn zumban ohjaajien kokoontumiseen, jossa Nethery pääsi lavalle näyttämään omat tanssitaitonsa lajin kuuluisten ohjaajien kanssa.

Scott Nethery on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa tyttö tanssii lavalla muiden ohjaajien kanssa. Pieni tyttö kiinnittää takuulla jokaisen katsojan huomion upeilla liikkeillään, ja Nethery selvästi nauttii zumbaamisesta todella paljon.

Kuusivuotiaalla Audrey Netheryllä on Blackfan-Diamond -niminen anemiasairaus, joka johtuu luuydinviasta. Luuydin ei tuota tarpeeksi punasoluja, mikä aiheuttaa Netheryllä vakavaa anemiaa. Tyttö ei anna sairauden kuitenkaan estää häntä tanssimasta, ja onkin ihastuttanut monia lukuisilla tanssivideoillaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat