Odottamaton näky: Miljoonajahti upposi Mykonosin rannikolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain lipun alla seilannut Aloha-superjahti joutui yllättäen merihätään Mykonosin rannikolla, Kreikassa. Lähes 10 miljoonan euron arvoinen jahti törmäsi riuttaan ja alkoi upota. Metro-lehden mukaan kyydissä olleet ihmiset onnistuttiin evakuoimaan.

Paikalle saapuneet pelastajat ovat ottaneet kuvia uppoavasta jahdista. Kuviin tallentunut näky on lohduton.

Yacht Harbour -sivuston mukaan 33-metrinen jahti upposi teknisen ongelman takia. Järjestelmään ilmaantunut vika oli nimittäin aiheuttanut sen, että se törmäsi riuttaan. On sanomattakin selvää, että omistajaa varmasti riipaisi katsella vierestä, kun 10 miljoonan euron arvoinen jahti painui pinnan alle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat