Taapero pääsi ulos sateeseen – ihastuttava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset voivat innostua ja alkaa nauramaan mitä pienemmistä asioista. Lentävät voikukan siemenet tai ruokaileva lemmikki voivat olla maailman hauskimpia asioita, mutta erään taaperon mielestä sade vei voiton kaikesta.

Don Swift on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän vie tyttärensä ulos katsomaan sadetta. Taapero on nähnyt sateen aiemminkin ikkunan takaa, mutta ei ole vielä kertaakaan päässyt sateeseen temmeltämään. Tytön reaktio sateeseen on todella hurmaava, kun hän on taivaalta putoavista pisaroista täysin lumoissaan.

Isä pitää tyttöä sylissään ja käy katoksesta välillä ulkona sateen keskellä pyörähtämässä. Tyttö riemastuu kastumisesta ja odottaa innoissaan pääsevänsä sateeseen yhä uudelleen. Lopulta isä laskee tytön maahan, jolloin pikkuinen lähtee heti määrätietoisesti itse sateeseen katoksen suojasta pois.